Poptähti Christina Milian bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia musiikkijulkaisujensa suhteen, mutta kulissien takana on tapahtunut koko ajan, ja seuraava studiolevy ilmestyy vielä tämän vuoden aikana.

Nyt poppari on kuvattu myös palvomassa aurinkoa bikineihin sonnustautuneena. Eight Days A Week -televisiosarjaa parhaillaan työstävän tähden bikinikuvat löytyvät esimerkiksi tästä! Milian äänestettiin äskettäin maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 79.

26-vuotias Milian, oikealta nimeltään Christine Marie Flores, tuli taannoin tunnetuksi hitillään AM to PM. Lisäksi hän on aiemmin toiminut myös musiikkikanava MTV:n juontajana. Elokuvadebyyttinsä hän teki elokuvassa Love Don’t Cost A Thing vuonna 2003. Oman uransa lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia myös muille artisteille, joista tunnetuin lienee Jennifer Lopez.