Frendit valkokankaalle Sinkkuelämän tavoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin pitkään kuulunut Frendit nähdään pian myös valkokankaalla. Hauskan viisikon seikkailut ovat päätymässä elokuvaksi Sinkkuelämää-sarjan elokuvaversion menestyksen myötä.

Elokuvalle on nyt annettu tuotantoyhtiössä vihreää valoa ja sen valmistelut on jo aloitettu, Daily Mail uutisoi. Menestyssarja teki näyttelijöistään tähtiä, ja sittemmin Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc ja David Schwimmer ovat tehneet uraa viihdealalla. LeBlancin oma soolosarja menestyi tosi heikosti.

Anistonilla ja Coxilla on nykyisin jo omat tuotantoyhtiönsä, joten elokuva jouduttaneen toteuttamaan ainakin heidän osaltaan näiden yhtiöiden suosiollisella avustuksella. Sarjan tähdet eivät ole vielä virallisesti kommentoineet mahdollisia kiinnityksiään elokuvaversion rooleihin. Erityisesti Anistonin mukanaoloa on aiemmin pidetty epävarmana. Elokuvan toteutumisen ja menestyksen edellytyksenä on samojen tähtien kiinnittäminen samoihin rooleihin.