Leffakaunottarien rinnat rankattiin järjestykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on tapana rankata tähtiä järjestykseen monenlaisten meriittien tai saavutusten perusteella. Nyt vuorossa on ollut naistähtien rinnat, kun InTouch Weekly -lehti järjesti aiheesta lukijakyselyn. Tulokset olivat yllättäviä.

Hollywoodin parhaat rinnat löytyvät äänestyksen perusteella näyttelijä-poppari Jessica Simpsonilta. Toisella sijalla on entinen supermalli ja nykyinen televisiotähti Tyra Banks ja kolmannella sijalla näyttelijä Scarlett Johansson. Carmen Electra on neljäs ja näyttelijä-poppari Lindsay Lohan viides.

Viiden kärjen lisäksi kymmenen parhaan joukkoon mahtuivat vielä Katherine Heigl, Audrina Patridge, Jennifer Aniston, Megan Fox ja Beyonce Knowles. Äänestystulos ei vastannut kovinkaan tarkasti ennakko-odotuksia ja aikaisempien vastaavien äänestysten tuloksia. Esimerkiksi kauneusäänestysten ykkösenä viime aikoina koreillut Jessica Alba sekä Jennifer Aniston puuttuivat yllättäen kokonaan kymmenen kärjestä.