Maailman seksikkäin antoi miehelleen kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi miljoonien FHM-lehden lukijoiden äskettäin äänestämä näyttelijä Megan Fox on taas vapailla markkinoilla. Kaunotar on nimittäin jättänyt näyttelijämiehensä Brian Austin Greenin ja purkanut pariskunnan kihlauksen.

22-vuotias Megan Fox tuli tutuksi viimeistään Transformers-elokuvan naistähtenä. Hän seurusteli neljän vuoden ajan Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta tutun 34-vuotiaan Greenin kanssa. Ikäero kävi lopulta rasitteeksi, sillä Fox ei pariskunnan lähipiirin mukaan halunnut vielä naimisiin.

Brian Austin Greenillä on aikaisemmasta suhteestaan kuusivuotias poika yhdessä Las Vegas -sarjan tähden, Vanessa Marcilin, kanssa. Megan Fox työsti vielä viime viikolla Jennifer’s Body -elokuvan jälkiäänityksiä ja tällä viikolla hän aloitti Transformers-elokuvan jatko-osan kuvaukset. Molemmat leffat saavat ensi-iltansa vuoden 2009 aikana.