Osbourne ja Pamela Anderson sanasodassa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelijana nykyisin toimiva Playboy-malli ja televisiotähti Pamela Anderson hyökkäsi äskettäin tiukoin sanakääntein Jessica Simpsonia vastaan, kun tämä oli näyttäytynyt julkisesti paidassa, jonka tekstin mukaan oikeat tytöt syävät lihaa.

Pamela ei ilmeisesti ymmärtänyt paidan kaksimielistä viestiä, vaan haukkui Simpsonin huoraksi australialaisessa radiohaastattelussa. Nyt Osbournen julkkisperheen äiti Sharon Osbourne on ottanut osaa kiistaan haukkumalla vuorostaan Pamela Andersonin lutkaksi. Räväkkänä naisena tunnettu Osbourne totesi TMZ-julkaisun haastattelussa

– Voi jestas! Pamela Anderson on pitänyt nahkakenkiä viimeiset kaksikymmentä vuotta. Minä tiedän kyllä mitä ”toisenlaista lihaa” hän itse syö, Sharon Osbourne latasi kuvaajalle.

Pamela Anderson ei ole koskaan ollut hyvä ottamaan vastaan kritiikkiä, joten lähiaikoina on luultavasti odotettavissa povipommin julkinen vastaus Osbournen lausunnolle. Katso Osbournen kommentit tästä!