Televisiotähti pelastautui pelastusveneellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n suosittu televisiotähti Michael Buerk on joutunut merihätään huvijahtinsa hajottua merellä. 62-vuotiaan juontajan ja uutistenlukijan jahdin moottori hajosi, minkä jälkeen alus jäi ajelehtimaan merelle.

Tilanteen muututtua vakavaksi hän joutui kutsumaan paikalle meripelastajat ja jättämään aluksen. Meripelastajat noukkivat televisiotähden tämän pelastusveneestä. Tällä hetkellä Celebrity Masterchef -televisio-ohjelmaa yhdessä monien muiden julkkisten kanssa kuvaava Buerk kiitteli jälkeenpäin vuolaasti pelastajiaan, The Sun kertoi.

Michael Buerk nousi tähdeksi vuonna 1973 hänen saatuaan kiinnityksen BBC:n uutistoimitukseen. Vuonna 1984 hän raportoi koko maailmalle Etiopian tilanteesta kansainväliseen Band Aid -suurkonserttiin liittyen.