Jackass-tähti oikeuteen pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-televisiosarjasta ja -elokuvista tuttu hurjapää Steve-O on jälleen vaikeuksissa. Tällä kertaa hänet on haastettu oikeuteen pahoinpitelystä.

Muotinäytöksen järjestysmiehenä toiminut Roland Cano väittää, että Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Glover, pahoinpiteli hänet Paris Hiltonin vaatemalliston lanseeraustilaisuudessa Los Angelesissa viime vuoden elokuussa.

Cano palkattiin Kitson-vaateliikkeeseen kyseistä tilaisuutta varten. Dr. Steve-O -realitysarjaansa tuolloin NBC-kanavalle kuvannutta Jackass-tähteä ei päästetty sisään juhliin, ja järjestysmiehen mukaan hän syyllistyi tämän jälkeen pahoinpitelyyn.

Kanteen mukaan Steve-O löi järjestysmiestä useita kertoja päähän. Tiistaina jätetyn kanteen mukaan syytettynä on myös hurjapään turvamies, TMZ kertoi. Steve-O joutuu vastaamaan syytteisiin vieroituksesta käsin, sillä oikeus määräsi hänet taannoin osallistumaan vieroitushoitoon hänen sekoiltuaan naapurinsa pihamaalla.