Lyhtypylväs säästi näyttelijän vilautukselta, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kate Beckinsale oli äskettäin perheensä kanssa shoppailemassa Beverly Hillsissä, kun TMZ-julkaisun videokuvaaja bongasi tähden perheineen.

Kuvaaja seurasi Hollywood-tähteä tiiviisti ja epäonnekseen näyttelijä kompuroi samaan aikaan sillä seurauksella, että hänen oikeanpuoleinen rintansa pullahti esiin mekosta. Kaikeksi onneksi kohdalle sattui lyhtypylväs, joten vilautus jäi tallentumatta kameraan.

Tilanteesta selvittyään Kate Beckinsale naureskeli tyttärilleen kuinka ”koko rinta oli ulkona”. Onnellisen sattuman johdosta perhe sai hyvät naurut ja paparazzikuvaaja jäi nuolemaan näppejään. Siitä huolimatta video julkaistiin eilen verkkosivustolla, mutta poistettiin jo muutaman tunnin kuluttua. Kuva tilanteesta löytyy kuitenkin yhä tästä.