Poikamies-Antti ryhtyy näyttelijäksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäisestä Unelmien poikamies -ohjelmasta tutuksi tullut Antti Peltonen aikoo näyttelijäksi. Hän on nimittäin vaihtanut sosionomin opintonsa draama- ja esiintymiskoulutukseen.

Peltonen on äskettäin valittu Helsingin Evankelisen Opiston näyttelijätyöhön valmistavalle draamalinjalle. Tuoreimmassa 7. päivää -lehdessä Peltonen kertoo jääneensä koukkuun televisio-ohjelman tekemiseen.

– Jäin koukkuun tv-kameroiden läsnäoloon, kun kuvasimme Poikamiestä. Huomasin, että näytteleminen voisi olla oma juttuni, Peltonen kertoi lehdelle.

Nykyisin Antti Peltonen seurustelee omien sanojensa mukaan dancetähti Tina Cousinsin kanssa. 90-luvun puolivälissä Killing Time -kappaleen myötä tähdeksi noussut Cousins on viime vuosina nähty useita kertoja esiintymässä Suomessa.