Will Smith on taas MC Fresh Prince, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Hollywood-tähti Will Smith tuli musiikkipiireissä supertähdeksi jo vuosia ennen elokuvauraansa. Nyt hän on tehnyt parin kappaleen pituisen paluun keikkalavoille.

80-luvun lopusta saakka yhdessä musisoinut hiphop-kaksikko Jeff ”DJ Jazzy Jeff” Townes ja Will ”The Fresh Prince” Smith vastasivat esimerkiksi yhdestä kaikkien aikojen parhaista kesäbiiseistä. Kyseinen Summertime -kappale julkaistiin jo vuonna 1991. Sittemmin molemmat ovat tehneet myös varsin menestyksekästä soolouraa.

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince -duo on nyt esiintynyt yhdessä pitkän tauon jälkeen. Tuoreen Hancock-elokuvan päätähti nousi nimittäin lavalle tiskijukkansa kanssa maanantai-iltana elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Yleisölle tapaus oli todellinen yllätysesiintyminen ja Summertime saikin monituhatpäisen yleisön sekaisin. Oman jättihittinsä lisäksi Will Smith intoutui huudattamaan yleisöä hetken myös 50 Centin hittikappaleen tahdissa. Katso video tästä tai artikkelin alta!

Ja kesän kuumimman päivän kunniaksi vielä kyseisen kappaleen musiikkivideo.