Björkin peruutus peruutti koko festivaalin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Islantilainen pop-artisti Björk on viime hetkellä perunut esiintymisensä tälle päivälle suunnitelluilla Wild In The Country -festivaaleilla Iso-Britanniassa. Tapahtuman pääesiintyjäksi kiinnitetyn tähden peruminen peruutti lopulta koko tapahtuman.

Brittilehdistön mukaan myös tapahtuman muut esiintyjät peruivat omat keikkansa kuultuaan Björkin peruuntumisesta, joten koko tapahtuma jouduttiin lopulta perumaan viime hetkellä. Björk ilmoitti keikkansa peruuttamisen syyksi tapahtumajärjestäjän ammattitaidottomuuden.

Tapahtuman järjestäjät ovat pahoitelleet tapahtunutta ja ilmoittaneet peruuntumisen syyksi markkinavoimat, eli käytännössä syy vieritettiin heikosti sujuneen lipunmyynnin piikkiin. Suomessa viime keväänä järjestetylle Kuuluisa-risteilylle tulossa ollut ruotsalainen Playboy-tähti Spencer Scott perui esiintymisensä risteilyllä hieman samankaltaisesti vedoten ”järjestäjien epäammattimaisuuteen”.