Sekopäät vainoavat Nellyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Nelly on kertonut olevansa useiden häiriköiden kohteena. Monet sekopäät ovat vainonneet häntä jo pitkään, mutta eräs nainen oli taannoin keskimääräistä sekavampi tapaus.

30-vuotias Nelly, oikealta nimeltään Cornell Hayned Jr, otti poliisiin yhteyttä, kun eräs häntä vainonnut nainen oli tunkeutunut tähden pihamaalle ja väittänyt Nellyn olevan hänen 14-vuotiaan poikansa isä. Artistin mukaan hän ei ollut kuitenkaan koskaan aiemmin nähnyt naista.

– Minulla on ollut monia vainoajia ja monet kirjoittavat minusta valheita MySpace-sivuilleni. Vuonna 2003 eräs nainen ajoi poikansa kanssa luokseni Texasista saakka. Hän vannoi, että minä olen kotoisin Texasista ja että lapsi oli minun, Nelly kertoi E! Onlinen mukaan.

– Minua säälitti pojan kohtalo. Hänelle oli koko elämänsä ajan uskoteltu, että hän oli minun poikani. Hän oli jo 14-vuotias ja minä kysyin naiselta että teinkö pojan, kun hän oli 12-vuotias. Minun piti hakea naiselle lähestymiskielto, koska en voinu tietää mitä hän olisi tehnyt seuraavaksi, Nelly ihmetteli.