StaraVideo 71 – Andrew Adamson – Narnian tarinat

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videohaastattelussa nähdään Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuvan ohjaaja Andrew Adamson, jonka toimittaja Ismo Mukala tapasi elokuvan ensi-iltajuhlissa Prahassa. Adamson on ohjannut myös Shrek-menestyselokuvat ja hän kertookin animaatiotaustansa auttaneen kovasti Narnian tarinat -elokuvien teossa.

Ohjaaja kertoo myös toteuttaneensa elokuvan sen esikuvana toiminutta kirjaa kunnioittaen, mutta hieman eri tavalla. Hän kertoo elokuvan teon lisäksi myös kuvauspaikkojen valinnasta sekä yhdentoista vuoden työputkestaan ja nyt alkavasta hyvin ansaitusta lomastaan. Narnian tarinat : Prinssi Kaspian -elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 2.7.2008.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.