Wesley Snipes sai erikoisluvan kuvata ulkomailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verosotkujensa takia taannoin etsintäkuulutettu ja lopulta ulkomailta löydetty Hollywood-tähti Wesley Snipes tuomittiin toukokuussa kolmeksi vuodeksi vankilaan. Tuomiosta on kuitenkin valitettu, joten tuomion täytäntöönpano ei ole vielä alkanut.

Valitusprosessin ajan Wesley Snipes on vapaalla jalalla, ja nyt hän on saanut floridalaiselta tuomarilta erikoisluvan, jonka turvin hän saa poistua maasta odottavasta vankeustuomiosta huolimatta. Tähti tarvitsee luvan, jotta hän voisi kuvata elokuviaan ulkomailla, E! Online kertoi.

Asianajajan mukaan kaksi elokuvaa, jotka Snipes ehtii kuvata ennen vankilaan menoaan tasoittavat tämän taloudellista tilaa ja parantavat veronmaksukykyä.

Ulkomaan matkoja tarkkaillaan kuitenkin tiukasti, ja esimerkiksi tämän kuun lopulla Wesley Snipes saa lentää Lontooseen kolmeksi päiväksi Gallowwalker-elokuvansa kuvauksiin. Lisäksi hän saa lentää peräti kahdeksaksi viikoksi Bangkokiin kuvaamaan Chasing The Dragon -elokuvaansa.