Amy Winehouse määrättiin kotiarestiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moniongelmainen brittipoppari Amy Winehouse on määrätty kotiarestiin, jotta hän pysyisi erossa ongelmista ja päihteistä. Laulajan levy-yhtiö Island Records on määrännyt Winehousen pysymään kotonaan ympäri vuorokauden.

Lisäksi yhtiö on asettanut popparille myös valvojan, jonka tehtävänä on estää huumeiden käyttö ja huumekauppiaiden tapaamiset. Amy päästettiin vapaaksi sairaalasta maanantaina sen jälkeen kun hän oli viikonloppuna esiintynyt kahteen otteeseen julkisesti.

– Käytännössä Amy on kotiarestissa. Häntä valvotaan ympäri vuorokauden, ettei hän vahingoittaisi itseään ja jotta hän pysyisi erossa ongelmista. Lisäksi hänen asuntonsa edessä on turvamiehet ympäri vuorokauden. Tästä lähin hänen luonaan ei enää käy ketä tahansa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Amy Winehouse joutuu antamaan turvamiehille etukäteen niiden ihmisten tiedot, jotka hän aikoo tavata. Kutsumattomat vieraat pidetään kaukana Amystä.