Jone Nikula kahinoi Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediapersoona Jone Nikula oli lauantai-iltana mukana Ruisrockin VIP-tiloissa tapahtuneessa välikohtauksessa. Staran saamien tietojen mukaan Nikula saapui hieman ennen välikohtausta anniskelualueelle sitä ympäröivien aitojen välistä.

Tämän jälkeen Nikula ja tyttöystävä Ellen Jokikunnas viettivät helliä hetkiä vip-tilojen terassilla. Hieman ennen puoltayötä Nikulan puheille tuli stetsoniin ja valkoiseen paitaan sonnustautunut parrakas mieshenkilö. Keskustelu oli alusta saakka varsin intensiivinen, ja se muuttui nopeasti äänekkääksi käsirysyksi.

– Heittäkää toi vit*uun! Nyt vit*uun toi äijä, Nikula raivosi.

Sanavarastonsa loputtua Nikula yritti käydä mieheen käsiksi, mutta riitapukarien väliin tuli joukko silminnäkijöitä, jotka onnistuivat pitämään miehet erossa toisistaan. Äänekäs riitely toi paikalle nopeasti myös järjestysmiehiä, jotka saivat tilanteen haltuunsa.

Nikula poistui riidan jälkeen vapaaehtoisesti paikalta, mutta stetsoniin sonnustautunut mies jouduttiin myöhemmin ohjaamaan pois vip-tiloista.