New Kids On The Block : Summertime

Singlet · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan kuulunut New Kids On The Block julkaisee nyt odotetun paluusinglensä nimeltä Summertime. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu syksyllä julkaistavalta paluulevyltä.

Vuonna 1994 hajonneen viisikon paluuta alustetaan kevyellä midtempo-poppirallilla, joka jää kuitenkin jopa omassa genressään hieman jalkoihin.

Taustojen puolella näkemystä on otettu nykypäivän soundeista ja erityisesti Timbalandin hittituotannosta. Koko taustamaailma jää kuitenkin tuotantopuolen tehottomuudesta johtuen aivan liian halpikseksi, ja esimerkiksi biitti kuulostaa lähinnä pahvilaatikolta. Taustan melodia on ihan kelvollinen, mutta soundit ovat heikkoja.

Biisistä kertosäkeestä ei löydy kaivattua hittikoukkua, mutta kappale taitaa päästä radiosoittilistoille jo yhtyeen aikaisempien saavutusten siivittämänä. Summertime on ihan leppoisaa taustamusiikkia kesäpäivään, mutta hittikoukku puuttuu ja soundit laahaavat.

Pisteet 3/5