Portia DeRossi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ally McBeal -suosikkisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Portia DeRossi seurustelee nykyisin avoimesti maailmankuulun televisioemäntä Ellen DeGeneresin kanssa. Äskettäin kihlautunut pariskunta viettää parhaillaan romanttista lomaa meren aalloilla Italiassa.

Nyt pariskunta on ikuistettu kuviin Italian rannikolla seilaavan jahdin kannella. Kuvissa Portia DeRossi nähdään ottamassa aurinkoa yläosattomissa sekä kuhertelevan kumppaninsa Ellen DeGeneresin kanssa. Erääseen kuvaan on saatu tallennettua myös parin hellä suudelma.

Portia nähdään kuvissa myös valkoiseen pelkistettyyn yläosaan sonnustautuneena, kun Ellen on puolestaan pukeutunut tyylittömään ruskeaan uimapukuun. DeRossin ja Generesin kuvat ovat nähtävissä muiden muassa tässä ja tässä.