Bikinimalli Marisa Miller kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller poseeraa GQ-lehden elokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä kuvissa, joissa hänet nähdään muiden muassa yläosattomissa.

Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä hyvin menestynyt Miller ei kuitenkaan tällä kertaa esittele intiimejä ruumiinosiaan kuvissa, vaikka onkin teknisesti yläosattomissa. Marisa Millerin kuumat kuvat löytyvät tästä!

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Nykyisin Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.