Nicole Kidman synnytti tyttären

Viihdeuutiset · Stara.fi

Havaijilla syntynyt, mutta Australiassa varttunut supertähti Nicole Kidman synnytti maanantaina aamulla tyttövauvan. Kidman ja hänen aviomiehensä, country-tähti Keith Urban, aikovat antaa lapsen nimeksi Sunday Rose.

Kidmanin manageri Allen Eichhorn vahvisti tiedot onnellisesta perhetapahtumasta medioille lähettämässä tiedotteessa. Hänen mukaansa lapsi painoi syntyessään 2,9 kiloa. 40-vuotias Keith Urban oli mukana synnytyksessä. Myös Urban iloitsi syntymästä verkkosivustolleen kirjoittamassaan viestissä.

Kyseessä on 41-vuotiaan Nicolen ensimmäinen biologinen lapsi. Hänellä on aikaisemmasta liitostaan Tom Cruisen kanssa adoptoidut poika ja tyttö. Kidman oli ennen adoptioita ollut raskaana Cruiselle, mutta hän sai keskenmenon.

Uudessa-Seelannissa syntynyt, mutta Australiassa varttunut Keith Urban on nykyisin suosittu country-tähti Yhdysvalloissa. Pariskunta tapasi tammikuussa 2005 Australian valtion järjestämillä gaalaillallisella Los Angelesissa.