Pate Mustajärvi: Jay-Z ei sano vi**u mitään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Starassa käynnistyi tänään uusi NettiTV-osio, kun videosisällöksi tuli uutena myös Syvällä Pelissä -ryhmän videoita. Ensimmäisessä Syvällä Pelissä -videossa käydään tutustumassa Porissa juhannuksena järjestetyn RMJ-festivaalin tunnelmiin.

Haastattelussa ovat muiden muassa Anna Abreu ja Kapasiteettiyksikkö sekä suomirockin supertähti, Popeda-yhtyeen keulahahmo Pate Mustajärvi. Kesällä tiiviisti keikkailevalta Mustajärveltä tiedusteltiin haastattelussa myös mielipidettä RMJ:n pääesiintyjästä Jay-Z:stä. Pate ei kuitenkaan hiphop-tähdestä juuri perustanut.

– Jay-C, siis J-A-Y-C? Ei sano vi**u mitään. Kuka se on? Onko se mimmi vai jätkä vai joku bändi? Mustajärvi naureskeli haastattelussa.

– Perkele mä en noista räppäreistä oikein… Ihan rehellisesti sanottuna mä en tiedä että… Mulla alkaa Hiski Salomaasta ja loppuu Motörheadiin. Mä en sen jälkeen paljon tiedä mitä on tapahtunut, Pate laukoi hyväntuulisesti.

Katso videohaastattelu Staran NettiTV:stä tästä!