Syvällä Pelissä 01 – RMJ 2008

StaraTV Viihde · Stara.fi

Syvällä Pelissä -netti-tv kävi tutustumassa Porissa juhannuksena järjestetyn RMJ-festivaalin tunnelmiin. Carlos Marquezin haastattelussa ovat muiden muassa Anna Abreu, Popedan Pate Mustajärvi ja Kapasiteettiyksikkö. Tähtiartistit kertovat muiden muassa kesän festaritunnelmiaan.

Tämä on hiphop-piireissä jo aiemmin hyvin tunnetun Syvällä Pelissä -ohjelmasarjan ensimmäinen Starassa julkaistava osa. Jatkossa ryhmän videomateriaalia nähdään Starassa omassa kategoriassaan.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.