Tammerfest käynnistyy huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyy keskiviikkona Tampereella. Sunnuntaihin saakka kestävä festivaali tarjoilee yleisölle kymmeniä tähtiesiintyjiä.

Keskiviikkona tapahtuman avaa 51 Koodia -yhtye Vuolteentorin esiintymisellään kello 18.30. Samalle lavalle nousee vielä samana iltana myös Poets of the Fall. Pakkahuoneella esiintyvät keskiviikkoiltana Viikate ja Stam1na, Yo-Talolla Stella ja Keskustorilla Tuomari Nurmio, Riku Mattila ja Kauko Röyhkä.

Ilveksen yökerhossa esiintyy Mariko, Rumassa Kotoiset Sävyt ja Soma, Klubilla Kari Peitsamo sekä Mad Caddies, London Pubissa Kalle Päätalo, Fall’sissa Heidi Holmavuo. Soittoruokala Sahassa järjestetään hiphop-tapahtuma Club De Luxe ja Sahan edustalle avataan Bilepuisto.

Stara seuraa tiiviisti Tammefestin tapahtumia ja Staran NettiTV julkaisee päivittäin tuoreita festariraportteja tapahtumien keskeltä. NettiTV löytyy tästä! Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelmasta www.tammerfest.fi.