Hiphop-artisti Raimssin uusi levy ilmaiseksi netistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen nuori hiphop-artisti Raimssi jakaa uutta albumiaan ilmaiseksi verkossa. Hän laittaa levynsä ilmaisjakeluun, koska haluaa saada sen mahdollisimman monen kuultavaksi.

– Oon huomenna lähdössä armeijaan ja halusin laittaa ennen sitä uuden albumini ilmaiseksi jakoon. Toivon tällä tavoin saavani mahdollisimman monen uuden ihmisen kuuntelemaan musiikkiani, Raimssi kertoi Syvällä Pelissä -julkaisulle.

13-vuotiaana levytyssopimuksen saanut Raimssi on aiemmin julkaissut albumit Kotiinpäin ja Neron taakka Turnin’ Recordsin kautta. Uuden levyn nimi on Yllättävä vainu! ja sen tuotantotiimisssä ovat olleet muiden muassa Skem ja Tiedemies. Levyllä vierailee muiden muassa Majakka.

Raimssin albumi on ilmaiseksi jaossa SyvallaPelissa.com -verkkosivustolla tai suoraan tästä linkistä. Albumilta lohkaistu kappale Täytyy olla paras julkaistiin taannoin niin ikään Syvällä Pelissä -kokoelmalevyllä. Myös Neron taakka -albumi on ilmaisjakelussa samaisella verkkosivustolla, ja levyn voi ladata tästä linkistä.