Kidmanin lapsen nimen tausta selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiassa varttunut julkkispariskunta, näyttelijä Nicole Kidman ja country-tähti Keith Urban, saivat juuri tyttövauvan. Pienokaisen nimeksi kerrottiin Sunday Rose Kidman Urban. Nyt nimen tausta on selvinnyt.

Sunday Rose -nimi tulee kahdesta lähteestä. Sunday on kunnianosoitus vuosisadan vaihteessa eläneelle Sunday Reedille, joka oli ansioitunut taiteilijan muusa. Kidmanin isä luki äskettäin hänestä kirjoitetun kirjan ja päätti suositella lapsen nimeämistä muusan mukaan.

– Olen lukenut jonkin verran Sunday Reedin ja hänen miehensä Johnin tarinasta. Hän oli merkittävä tekijä vuosisadan alun taidemaailmassa. Minusta Sunday on hieno nimi naiselle ja ehdotimme vaimoni kanssa sitä lapsen nimeksi, Nicolen isä Anthony kertoi The Daily Telegraph -lehdelle.

Lehden mukaan Kidman ja Urban kävivät tammikuussa tutustumassa taiteilija Sidney Nolanin näyttelyyn. Sunday Reed oli aikoinaan hänen naisystävänsä ja muusansa. Lapsen nimen Rose-osa tulee puolestaan Keith Urbanin edesmenneen isoäidin nimestä.