Quentin Tarantino tekee sotaelokuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas elokuvaohjaaja Quentin Tarantino on ilmoittanut työstävänsä seuraavaksi elokuvan Toisesta maailmansodasta. Elokuvan käsikirjoitus on tosin ollut työn alla jo pitkään, mutta sen toteuttaminen on ollut epävarmaa.

Hollywood Daily -julkaisun mukaan elokuvan tuottajaksi ollaan kiinnittämässä Laurence Benderiä ja päätähdeksi halutaan Brad Pitt. Tuottajan paikka on sekin vielä avoinna, mutta Harvey Wensteinin nimi on ollut sisäpiirin mukaan esillä. Hänen yrityksensä ei kuitenkaan rahoita elokuvaa taloudellisten ongelmien takia.

Toiseen maailmansotaan keskittyvä elokuva on ollut työn alla jo niin pitkään, että useimmat uskoivat projektin olevan jo kuopattu. Alunperin se piti toteuttaa jo vuonna 2001. Tarantinon itsensä mukaan siitä on nyt tulossa ”Spaghetti Western meets World War II” -tyyppinen elokuva.