StaraVideo 75 – Elastinen

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran NettiTV:n haastattelussa tavataan backstagella tavattu hiphop-tähti Elastinen, joka kertoo kesäkuulumisistaan sekä paljastaa Fintelligensin odotetun paluulevyn aikataulun. Samalla hän kertoo myös mitkä yhtyeensä kappaleet ovat erityisen lähellä hänen omaa sydäntään. Elastinen antaa myös kuumia vinkkejä Tammerfestin kävijöille.

Elastisen viikot vierähtävät kesällä pääosin studiossa ja viikonloput soolokeikoilla. Hieman lomaakin on kuitenkin kesäsuunnitelmiin mahtunut, ja ELA kertoo haastattelussa aiheesta hieman lisää.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.