Celine Dion bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin esiintynyt kanadalaissyntyinen supertähti Celine Dion on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä bikineihin sonnustautuneena.

Katso kuvat tästä!

40-vuotias Celine Dion on maailman kolmanneksi rikkain viihdealan naistähti ja hänen vuositulonsa ovat nykyisin noin 45 miljoonaa dollaria. Äskettäin hän päätti viiden vuoden keikkaputkensa Las Vegasin Cecars Palacen lavalla.

Celine Dion on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angeli panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin manageri ja Dion menivät naimisiin. Maailman eniten levyjä myyneen naistähden tunnetuimpia hittejä ovat My Heart Will Go On ja The Power Of Love.