Klamydian Vesku tajuttomaksi kesken keikan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Tammerfestissä esiintyneen Klamydian keikka keskeytyi laulajan sammumiseen kesken keikan Soittoruokala Sahassa. Laulaja Vesku Jokinen veti keikan biisit rutiinilla, mutta välijuonnoissa hän valitteli yleisölle päihtymystään.

Noin 45 minuutin esiintymisen jälkeen laulaja ilmoitti yleisölle esittävänsä vielä yhden kappaleen. Kyseisen kappaleen aikana Vesku kuitenkin kaatui sammuneena keikkalavalle ja jäi makaamaan tiedottomana niille sijoilleen.

Soittoruokala Sahan henkilökunta soitti Jokiselle ambulanssin ja aloitti tähden herättelyn. Noin kymmenen minuutin kuluttua laulaja lopulta virkosi ja nousi ylös yleisön aplodien saattelemana. Herättyään hän olisi halunnut vielä jatkaa keikkaansa, mutta henkilökunta ohjasi tähden takahuoneeseen.

Ambulanssi saapui paikalle myöhemmin tarkistamaan laulajan tilanteen. Vesku oli päällisin puolin kunnossa eikä häntä kuljetettu sairaalaan. Laulaja palasi vielä ravintolaan, josta hänet kuitenkin poistettiin päihtymyksensä takia.