Rihanna ei suostu nakuilemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on ilmoittanut, ettei suostu riisumaan vaatteitaan nakukuvia varten. Päätöksen syyksi supertähti ilmoitti, että hänen äitinsä ”tappaisi hänet”, jos tytär esiintyisi alastomana.

Töiden merkeissä Rihanna on kuitenkin jo aiemmin nakuillut julkisesti, sillä hänet nähdään esimerkiksi Umbrella-jättihittinsä musiikkivideolla ilman vaatteita vartalo kultaiseksi maalattuna. Lehtikuvissa hän ei kuitenkaan aio esiintyä alastomana.

– Äitini tappaisi minut, jos poseeraisin alastomana. Kun tein metallinvärisen vartalomaalauksen Umbrellan videoon, tein sen esitelläkseni vartaloani ja siksi, että se näytti coolilta, odottamattomalta ja kuumalta, Rihanna kertoi MTV:n haastattelussa.

– Olen tehnyt paljon kuvauksia lehdille. On aina hienoa katsoa kun kuvani on kannessa, koska silloin tunnen itseni muoti-ikoniksi.