Tässä on FestBabe 2008 voittaja, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevassa Tammerfest-tapahtumassa valittiin heti kaupunkifestivaalin aluksi uusi FestBabe, joka juontaa tähtiartistien konsertteja tapahtuman ajan.

Tänä vuonna FestBabe-voittajaksi valittiin keskiviikkoisessa finaalissa tamperelainen Suvi Kotajärvi. 18-vuotias neitokainen työskentelee siviilissä ravintolatyöntekijänä ja painoalan yrityksessä. FestBabe-kisan aikaisempiin voittajiin kuuluu myös Miss Suomi Noora Hautakangas, mutta Kotajärvi ei missiuralle aio. Katso FestBaben haastatteluvideo tästä!

Festbabe ei ole missikilpailu, vaan nuorelta 18-24 -vuotiaalta neidolta vaaditaan ensisijaisesti roima annos festarihenkisyyttä. Voittaja toimii festivaalien ajan tapahtuman PR-tehtävissä, festivaalihengen luojana ja ylläpitäjänä sekä konserttien juontajana ja Tammerfest-tietouden levittäjänä.

Kilpailun järjestää Tapahtumaketju MS KY yhdessä Tammerfestin kanssa.