Carrie Underwood bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood on kuvattu nauttimassa kesäpäivästä uimarannalla. Useisiin kauneuskilpailuihin ennen musiikillista läpimurtoaan osallistunut laulaja oli sonnustautunut tummiin bikineihin.

Aikaisemmista miesseuralaisista ei kukaan pitänyt supertähdelle seuraa rannalla, ja Carrie saikin ottaa aurinkoa rauhassa. Välillä neitokainen käväisi myös meren aalloissa vilvoittelemassa. Katso kuvat tästä!

American Idol -kilpailun taannoin voittanut 25-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa kolme listaykköstä.