Amy Winehouse teki sen taas, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amy Winehouse ei ole juuri hätkähtänyt siitä, että hänellä todettiin olevan hengenvaarallinen ja parantumaton keuhkosairaus. Hän on nimittäin jatkanut itsetuhoista sekoiluaan Lontoon yöelämässä.

Torstaina Winehouse ilmaantui Lontoon Camdenissa sijaitsevalle The Monarch -klubille tuttuun tapaansa sekavana. Hän jatkoi juhlimistaan alkoholia ja mahdollisesti myös muita päihteitä nauttien. Amy kuvattiin myös tiskijukan työpisteen takana häärimässä nenänsä kanssa, The Sun uutisoi. Kuvien perusteella Amy vaikuttaisi nuuskivan jotain ainetta.

Juhlimisen lisäksi Amy esiintyi klubilla myös tiskijukkana. Hän soitti yleisölle levyjä Dj Biouxin kanssa, ja Winehousen suosiossa vaikutti olevan erityisesti Motown-tuotanto. Hän kertoi kappaleiden välissä yleisölle jatkavansa yhteiseloa miehensä Blaken kanssa heti kun tämä pääsee vankilasta. Äskettäin Blake jäi kuitenkin kiinni rakkauskirjeiden kirjoittamisesta toiselle naiselle.

Poistuessaan klubilta Amy otti matkamuistoksi mukaansa pöytälampun. Samalla hänen nenässään näytti olevan suuri valkoinen paakku, jonka epäillään olleen huumetta. The Sun -lehden mukaan ”Amy poistui paikalta puoli Kolumbiaa nenässään”. Kuvia tilanteesta löytyy tästä!