Teinitähti Miley Cyrus jälleen herutuskuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinitähti Miley Cyrus joutui taannoin ongelmiin julkaistuaan pariin otteeseen itsestään ”herutuskuvia”, joissa hän poseerasi kameralleen vähissä vaatteissa ja seksikkäissä asennoissa.

Myöhemmin tilanne kulminoitui Vanity Fair -lehdessä julkaistuun kuvaan, jossa Miley poseerasi yläosattomissa, vain lakanaan kietoutuneena. Tuolloin asiasta nousi suuri kohu ja neitokainen ilmoitti katuvansa syvästi kuviaan.

Nyt verkkoon on vuotanut jälleen otoksia, joissa Miley Cyrus nähdään vähissä vaatteissa ja käytännössä lähes alastomana. Disneyn Hannah Montana -suosikkisarjan tähti nähdään nyt esimerkiksi suihkussa vain märkään t-paitaan sonnustautuneena.

Viime vuoden lokakuussa, eli ennen Vanity Fair -kohua, otetut kuvat löytyvät esimerkiksi julkkisbloggaaja Perez Hiltonin sivuilta. Katso kuvat tästä! Lakiteknisten seikkojen takia kuvia epäilllään blogissa väärennöksiksi. Niiden väitetään kuitenkin olevan peräisin Mileyn kännykästä. Aika näyttää kuinka Cyrusin taustajoukot kuviin virallisesti suhtautuvat.