Amy Winehouse lopettaa keikkailun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa terveydellisissä vaikeuksissa viime aikoina ollut brittipoppari Amy Winehouse on lopettamassa laulajanuraansa. Hänen isänsä kertoi Sky News -televisiokanavalle, että Amy heittää vielä viisi jäähyväiskeikkaa ennen vetäytymistään konserttilavoilta.

Vetäytymisen jälkeen Amy Winehouse yrittää saada elämänsä taas järjestykseen. Tilanne on kuitenkin vakava, sillä hänellä todettiin äskettäin hengenvaarallinen ja parantumaton keuhkosairaus. Lääkärien määräyksestä huolimatta Amy on jatkanut railakasta juhlimistaan.

Winehousen isä Mitch kertoi lehdelle, että Amyn viimeinen keikka nähdään 6. syyskuuta. Isän mukaan poppari on kuolemanvaarassa, ellei hän suostu elämänmuutokseen keikkojen lopettamisen jälkeen. Mitch syytti edelleen tyttärensä ongelmista tämän vankilassa istuvaa aviomiestä Blake Fielder-Civiliä. Isän mukaan hän tutustutti Amyn koviin huumeisiin.