Basshunter ei sittenkään listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen ruotsalaisen Basshunter-artistin hyvästä menestyksestä Britannian ja Irlannin singlelistoilla uudella All I Ever Wanted -kappaleellaan. Single nousi Irlannin listaykköseksi jo viime viikolla, ja eilen oli määrä ottaa haltuun brittilistan ykkössija. Toisin kuitenkin kävi.

Taannoin peräti viisi viikkoa listaykkösenä Britanniassa komeilleen Basshunterin toinen englanninkielinen single nousi viime viikolla listan kolmoseksi ja tällä viikolla ykkössija näytti lähes varmalta. Ykkösenä komeilivat kuitenkin eilen julkaistulla singlelistalla Dizzee Rascal And Calvin Harris kappaleellaan Dance Wiv Me.

Basshunter joutui tyytymään siis vielä kakkossijaan, mikä sekin on toisaalta yhden pykälän parempi kuin edellisellä viikolla. Listan kolmanneksi putosi viime viikon kakkonen, Jordin Sparksin ja Chris Brownin No Air.