”Paska leffa” osoittautui menestykseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin elokuvateattereihin juuri saapunut Will Smithin tuorein Hancock-elokuva ei ole monien kriitikoiden mielestä yltänyt ennakko-odotuksiin, mutta elokuvateatterien kassakoneet ovat siitä huolimatta kilisseet mukavasti.

Helsingin Sanomien kriitikko kiteytti elokuvan termillä ”paska leffa”, minkä kommentin elokuvayhtiö otti mukaan myös leffan mainokseen. Elokuva tuotti ensimmäisten viiden päivän aikana pelkästään Yhdysvalloissa 103,9 miljoonaa dollaria, Hollywood.com uutisoi. Tätä menoa elokuva ylittää nopeasti sille asetetun 200 miljoonan rajapyykin.

Peter Bergin ohjaama sci-fi-elokuva on tuottanut myös kansainvälisesti hyvin, vaikka se ei ole vielä edes saanut ensi-iltaansa osassa maista. Hancockin uskotaankin nyt tuottavan Yhdysvaltojen ulkopuolella noin 400 miljoonaa dollaria. Will Smithin vetovoima toimii siis edelleen, vaikka elokuva ei olekaan edellisten hittileffojen veroinen.