Pelko sai Paris Hiltonin vaihtamaan kotia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton on yksi maailman seuratuimpia supertähtiä ja sellaisena hän vetää puoleensa myös onnenonkijoita ja häiriköitä. Nyt Hilton on joutunut muuttamaan uuteen kotiin, jotta voisi tuntea olonsa turvallisemmaksi.

27-vuotias neitokainen muutti rokkarimiehensä Benji Maddenin kanssa aidatulle ja tehokkaasti vartioidulle asuinalueelle Beverly Hillsiin. Hän kirjoitti blogiinsa olevansa erittäin tyytyväinen muutokseen.

– Kuten tiedätte, muutin pois vanhasta kodistani, jonne oli helppo päästä. Muutin, koska olin lopen kyllästynyt toistuviin tunkeutumisiin ja yksityiselämäni loukkauksiin, Paris Hilton kirjoitti.

– Rakastan fanejani, mutta en voinut lähteä tapaamisiin tai ulkoiluttaa koiriani ilman että kamerat olivat kotiovellani. Uudessa kodissani tunnen oloni nyt paljon onnellisemmaksi ja turvallisemmaksi.

Parisin lisäksi hänen aikaisemman kotinsa naapurit olivat raivoissaan paparazzien ja fanien parveilusta sekä alituisista helikopterien ylilennoista Hiltonin kodin päällä.