Tom Cruise tekee vielä televisioroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tom Cruise on suostunut tekemään vielä ainakin yhden televisioroolin. Maailman parhaiten palkattuihin näyttelijöihin lukeutuva supertähti nähdään lähiaikoina amerikkalaisessa Eli Stone -televisiosarjassa.

Cameo-roolista on ollut aiemminkin huhuja, mutta ne saivat vahvistuksen, kun Cruise nähtiin eilen sarjan Los Angelesissa sijaitsevalla kuvauspaikalla. Cruisella oli mukanaan vaimo Katie Holmes ja pariskunnan kaksivuotiaas tytär Suri. Lisäksi kuvauspaikalla vieraili myös Cruisen äiti Mary Lee Mapother.

Sisäpiiristä tihkuneiden tietojen mukaan kyseinen jakso nähdään ABC-yhtiön tuottaman televisiosarjan toisella tuotantokaudella ensi vuonna, E! Online uutisoi. Sarja kertoo Eli Stone nimisestä kolmikymppisestä asianajajasta. Aiemmin sarjassa on vieraillut muiden muassa poptähti George Michael.