Jari Sillanpää sai nenilleen Tangomarkkinoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna juhlituilla Seinäjoen Tangomarkkinoilla nähtiin tuttuun tapaan esiintymässä myös Suomen menestynein iskelmätähti Jari Sillanpää. Tähti sai juhlahumussa tällä kertaa kuitenkin niin sanotusti nenilleen, kun naispuolinen fani löi häntä väentungoksessa.

Jari Sillanpää oli tapahtumahetkellä etenemässä massiivisessa väentungoksessa kohti esiintymislavaa, kun humalassa ollut naishenkilö antoi ilmeisen vahingossa hänelle iskun poskelle, tuore Seiska uutisoi.

– Jari yritti parhaansa mukaan väistellä innokkaiden fanien kosketuksia, mutta eräs hieman humaltunut nainen sai läimäytettyä Jaria poskelle, lehti kertoo.

Vuoden 1995 Tangkuningas Jari Sillanpää pitää edelleen hallussaan Suomen kaikkien aikojen myydyimmän äänitteen titteliä. Kyseinen levy on hänen esikoisalbuminsa Jari Sillanpää ja sitä on myyty yli 270.000 kappaletta. Vuonna 2005 hänet palkittiin Iskelmä Finlandia -palkinnolla.