Jessica Biel ei halua naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlaken kanssa nykyisin seurusteleva näyttelijä Jessica Biel on paljastanut, ettei hän halua naimisiin. Äskettäin huhuttiin, että hän ja Timberlake olisivat menossa naimisiin, mutta Jessican mukaan häät eivät ole ainakaan vielä ajankohtaiset.

– Perusidea täyttää ja allekirjoittaa ne paperit ja tehdä se kaikki… En ole koskaan ollut ihminen, jonka on vain täytynyt tehdä se. Mutta idea siitä, että saan elää rakkaan sielunkumppanini kanssa kuulostaa groovaavalta, Jessica kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Vaikka avioliitto ei tällä hetkellä olekaan Bielin suunnitelmissa, haluaa hän joskus myöhemmin menestyksekkään uran lisäksi myös perheen.

– Jos päätän perustaa perheen, löydän toivottavasti tasapainon, koska en halua menettää identiteettiäni, uraani ja itsenäisyyttäni. Miksi en voisi saada niitä kaikkia? Monet muutkin naiset haluavat tehdä niin.