Täydellisen naisen uusi tyyli tyrmättiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan suosikkitähti Eva Longoria esitteli viime viikolla uuden tyylinsä, kun supertähti oli leikannut hiuksensa lyhyiksi. Italiassa ikuistetuista lomakuvista selvisi myös, että kiloja oli kertynyt lisää.

Painonnousun syyksi tähti ilmoitti Täydelliset naiset -sarjan seuraavan tuotantokauden juonenkäänteet, joten se mennee työn piikkiin. Uusi lyhyt hiustyyli lienee kuitenkin tähden oma valinta, eikä se sytyttänyt ainakaan Staran lukijoita.

Lukijakyselyssä peräti 64 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että Longorialle sopii parhaiten pitkät hiukset ja vain 9 prosentin mukaan lyhyet. Maailmalta on kantautunut vastaavista kyselyistä samansuuntaisia tuloksia, joten Evan uutta hiustyyliä voidaan pitää jokseenkin epäonnistuneena valintana.