Vanessa Hudgens kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin alastonkuviensa takia julkisuusmylläkkään joutunut teinitähti Vanessa Hudgens seurustelee Disneyn High School Musical -elokuvien vastanäyttelijänsä Zac Efronin kanssa. Nyt Vanessa ja Zac on kuvattu lomailemassa hempeissä tunnelmissa.

Rakastunut teinipari on nyt kuvattu Karibialla viettämässä varsin romanttisia hetkiä. In Touch -lehden julkaisemissa kuvissa Vanessa nähdään bikineihin sonnustautuneena kävelemässä poikaystävänsä kanssa rannalla sekä istumassa Jackin sylissä. Välillä pari viilentyi kanoottiretkellä. Katso kuvat tästä!

Julkkispari asui Amanyara Resortin lomakohteessa, jonka huoneet maksavat jopa 5.000 euroa yöltä. Silminnäkijöiden mukaan 19-vuotias Vanessa Hudgens ja 20-vuotias Zac Efron vaikuttivat hyvin rakastuneilta eivätkä saaneet näppejään irti toisistaan. Paikalle sattui myös heidän fanejaan, joille pari antoi auliisti nimikirjoituksiaan.

Stara tapasi Vanessa Hudgensin taannoin Lontoossa. Lue tähden haastattelu tästä!