Uhkea Brooke Hogan bikinikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun wrestling-tähti Hulk Hoganin poptähti-tytär on noussut viimeisen vuoden aikana julkkistähtenä isänsä ohi. Sukupolvenvaihdoksen myötä isä on jäänyt selvästi taka-alalle ja tytär paistattelee nykyisin lähes päivittäin viihdelehtien sivuilla.

Nyt Brooke on kuvattu Miamissa palvomassa aurinkoa violetinvalkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Varsin uhkea neitokainen poseerasi mielellään kuvaajille ja pulahteli välillä myös uima-altaaseen. Katso kuvat tästä!

20-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Ellen Bollea, on Yhdysvalloissa tunnettu poppari ja televisiokasvo. Hän on saanut jopa oman Brooke Knows Best -nimisen realityohjelmansa MTV-kanavalle. Musiikkiurallaan Brooke julkaisi esikoissinglensä Everything To Me jo vuonna 2004 ja Undiscovered-esikoisalbuminsa vuonna 2006. Kummastakaan ei tullut listamenestystä.