Britney Spears ja Kevin Federline tekivät sovinnon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja hänen entinen aviomiehensä Kevin Federline ovat viimein päässeet sopuun katkerassa huoltajuuskiistassaan, OK! -viihdelehti uutisoi tänään. Federlinen lakimies Mark Vincent Kaplan on vahvistanut asian.

Osapuolet allekirjoittivat eilen illalla sopimuksen, jonka mukaan Kevin Federline säilyttää huoltajuutensa Sean Prestoniin ja Jayden Jamesiin. Britney Spears saa kuitenkin pitää tapaamisoikeutensa, jonka määrä tulee mahdollisesti ajan myötä kasvamaan. Lehden mukaan sopimus esitettiin tänä aamuna tuomioistuimelle vahvistamista varten.

Sopimus on nyt siis päättänyt entisen pariskunnan pitkän ja kalliin oikeusprosessin, jossa on nähty ajan myötä myös varsin likaisia temppuja. Britney menetti tapaamisoikeutenssa kokonaan viime lokakuussa sekoilujensa tuloksena. Molemmat osapuolet ovat sopimuksesta innoissaan ja voivat nyt keskittyä oikeusjutun sijaan perheeseensä.