Popedan legendaarinen Miina päätyi keräilijälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye Popeda on myynyt legendaarisen keikkabussinsa, joka tuntee myös lempinimen Miina. Yhtyeen luotettava – ja Pauli Mustajärven mukaan Suomen nopein – keikkabussi päätyi lopulta vammalalaiselle keräilijälle, joka omistaa myös Hurriganesin entisen keikkabussin.

Asiasta uutisoineen Aamulehden mukaan keräilijä ei kuitenkaan vielä saa bussia kokoelmiinsa, sillä yhtye viettää sen kanssa vielä tämän kesän keikkamatkat. Yhtye jättää vuonna 1977 valmistuneelle toiselle kodilleen siis pitkät jäähyväiset. Uuden levyn myötä alkavalla syksyn kiertueella Miina ei ole enää mukana. Nyt bussilla on mittarissa 1,5 miljoonaa kilometriä. Kuva Miinasta löytyy tästä!

Popeda ja Miina nähdään tänään Jämsän Himoksella Vihreät Niityt -tapahtumassa. Ensi viikolla yhtye suuntaa busseineen Kotkan Meripäiville, Kuopion Rockcockiin, Seinäjoen Vauhtiajoihin ja Äänekosken Jazztelttaan. Kilometrejä siis kertyy edelleen.