Ei varaa takuumaksuun – hiphop-tähti putkassa viikkoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Nate Dogg pidätettiin vaimonsa kanssa 23. kesäkuuta heidän paettuaan poliisia autollaan. He saivat syytteet kolmesta pahoinpitelystä, laittomasta uhkailusta ja häirinnästä sekä ajokortitta-ajosta.

Pariskunta päätettiin päästää takuita vastaan vapaalle odottamaan oikeudenkäyntiä. Nyt Nate Dogg, oikealta nimeltään Nathaniel Dwayne Hale, istuu kuitenkin edelleen pidätyssellissä, koska ei ole saanut kerättyä kokoon takuurahoja. Artisti on tähän mennessä istunut siis putkassa jo lähes neljä viikkoa.

Keskiviikkona järjestetyssä istunnossa losangelesilainen tuomioistuin määräsi takuusummaksi noin 70.000 euroa. Samalla tähdelle määrättiin lähestymiskielto vaimoonsa Latoyaan. Kieltoa hän tuskin rikkoo, sillä Daily Mail -lehden mukaan hänellä ei ole varaa takuusummaan.