Mitä tapahtui Paris Hiltonin rinnoille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton ei ole nainen rehevimmästä päästä ja taannoin hänen epäiltiin jopa sairastuneen anoreksiaan. Epäilyt osoittautuivat kuitenkin vääriksi, sillä Hilton palasi pian normaaleihin mittoihinsa. Nyt on kuitenkin jälleen havaittavissa jonkinlaisia muutoksia.

Paris Hilton sai nimittäin silminnäkijöinä olleiden miesten sydämet seisahtumaan punertavalla asullaan, josta hänen rintansa suorastaan pursusivat ulos. Nyt Yhdysvalloissa mietitäänkin kuumeisesti Hiltonin salaisuutta, joka lienee kuitenkin täytettävät push-up rintaliivit. Kuvia tilanteesta löytyy esimerkiksi tästä.

Ilmeisesti uhkeampi ulkomuoto ei kuitenkaan vetoa kaikkiin julkkismiehiin, sillä rokkari Benji Maddenin kanssa seurustelevan Parisin kerrotaan yrittäneen iskeä jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa. Tämä ei kuitenkaan blondin iskuyritykseen syttynyt ja passitti Parisin niin sanotusti vaihtopenkille, Daily Mail kertoi.