Stara Podcast 105 – Lovex

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Lovex-yhtyeen Theon, Jason ja Christian Tampereen NRJ In The Park -konsertissa. Bändin jäsenet kertovat Lovex-yhtyeen kuulumisista, uudesta albumistaan sekä valottavat vähän yhtyeen tilannetta Keski-Euroopan musiikkimarkkinoilla. Lisäksi kundit fiilistelevät myös tulevaa Japanin keikkareissuaan.

Lisäksi haastattelussa keskitytään myös yhtyeen Take A Shot -hitin taustoihin ja sen varsin erikoiseen syntytarinaan. Kyseessä on nimittäin kappale, joka on tehty yhtyettä itseään varten ja jota piti tekovaiheessa hieman sensuroidakin.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.