Angelina Jolie pääsi kaksosten kanssa sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla kaksoset synnyttänyt Hollywood-tähti Angelina Jolie on päässyt kotiin Ranskan Rivieralla sijaitsevasta Lenvalin sairaalasta. Hän kirjautui sairaalaan jo pari viikkoa ennen synnytystä, ja keisarinleikkausta aikaistettiin kahdella päivällä, koska Jolie kyllästyi olemaan sairaalassa.

Tästä huolimatta hän pysyi sairaalassa poikkeuksellisen pitkään synnytyksen jälkeen. Amerikkalaislehdissä ehdittiinkin tästä syystä jo spekuloimaan Angelinan ja lasten terveydentilalla. Nyt supertähti on kuitenkin päättänyt spekulaatiot päästyään kaksosten kanssa kotiin varhain lauantaiaamuna, Daily Mirror kertoi.

Pienokaiset Knox Leon ja Vivienne Marcheline Jolie-Pitt ovat lehtitietojen mukaan terveitä ja voivat hyvin. Kotiinpääsystä kertoi sairaalan tiedottaja, ja samaan aikaan uutistoimisto AP:n kuvausryhmä kuvasti valkoisen tila-auton poistuvan sairaalan alueelta.